Werken cellulitiscrèmes eigenlijk?

cellulitis 18

Geen enkele crème tegen cellulitis kan de effecten van bijvoorbeeld een zittende levensstijl tegengaan. Evenmin kan een crème op magische wijze de bloedsomloop herstellen of overtollig gewicht laten vallen van een lichaam dat heel weinig doet en meer opneemt dan nodig is.

De beste lotions, de meest geëvolueerde lotions, kunnen het dieet dat bestaat uit fastfood dat onderweg wordt gegeten en gefrituurde vette brouwsels met weinig of geen voedingswaarde niet goedmaken.

Lotions kunnen ook geen stress verminderen voor een stijf lichaam en stress is vaak een element in het probleem van cellulitis. Stress hoeft niet fysiek te zijn om zeer fysieke effecten te hebben.

Er bestaat geen lotion die genetische overerving kan omkeren of hormonen op betrouwbare wijze in evenwicht kan brengen. Dit zijn allemaal factoren bij de vorming van cellulitis.

Dus nu we precies weten wat cellulitiscrèmes niet kunnen, kunnen we verdergaan met waar ze nuttig voor kunnen zijn. Nu je ze in perspectief hebt, zal je waarschijnlijk minder geneigd zijn om advertenties te geloven die je vertellen dat je niet van de bank af hoeft te gaan. Het enige dat u hoeft te doen, is uw hand loom uit te strekken en deze wonderlotion aan te brengen en u zult eruit zien als het model op de foto dat vaak onmogelijk mooi, prepuberaal en gefotografeerd is bij goed licht.

Wat sommige cellulitiscrèmes redelijk goed kunnen doen, is uw behandelprogramma aanvullen. In deze ondersteunende hoedanigheid kunnen ze zelfs behoorlijk indrukwekkend zijn. Sommige crèmes zullen vurig beweren dat ze alles zijn voor alle vrouwen met cellulitis. Persoonlijk zou ik nog steeds naar het dieet kijken, de oefening doen en de stressniveaus laag houden.

Over het algemeen kunnen de crèmes op de markt worden onderverdeeld in crèmes waarvan de ingrediënten botanisch en chemisch zijn. Cafeïne en de derivaten ervan zijn natuurlijke decongestiva voor weefsels die in een aantal cellulitiscrèmes worden gebruikt. Velen geven de voorkeur aan de “cafeïnevrije” versies die krachtige kruiden gebruiken zoals paardenkastanje, gotuola, klimop en zeewier om dezelfde resultaten te bereiken. Veel ingrediënten helpen niet alleen bij het verwijderen van gifstoffen, maar ook bij het stimuleren van de bloedsomloop. Natuurlijk niet zoveel als een goede rondje om de hoek zou doen.

Veel cellulitiscrèmes beweren gepatenteerde transportsystemen te bevatten die de levering van ingrediënten door de buitenste lagen en naar de werkelijke plaats van de schade vergemakkelijken. Dit, zeggen ze – en het is logisch – is een van de belangrijkste redenen voor het succes van hun specifieke product.

Hoe een cellulitiscrème wordt aangebracht, is ook een belangrijke factor. Toepassingsmethoden variëren van het snelle wrijven thuis tot high-tech gepatenteerde processen die gebruik maken van lichtfrequenties, samen met speciaal ontworpen rollers en zuigingen die helpen het weefsel te mobiliseren en het goede spul diep in de door cellulitis getroffen gebieden te transporteren.