Ga naar de inhoud

Cellulitisbehandeling: De cellulitischecklist

cellulitis massage

Cellulite is vet dat wordt gevangen tussen banden van bindweefsel. De vetbolletjes die onder de huid worden gevangen, hebben de neiging om het uiterlijk van hobbels en richels te creëren. Het is moeilijk om er vanaf te komen, maar niet onmogelijk. Elke vrouw kan het uiterlijk van cellulitis verminderen als ze instapt en zich houdt aan een programma voor het verminderen van cellulitis.

De volgende checklist is een lijst met dingen die mensen kunnen doen om cellulitis te behandelen. Soms is het moeilijk om vast te houden aan een programma, maar als een persoon georganiseerd wordt en een duidelijk plan heeft, dan hebben ze tenminste de tools om te beginnen. De checklist voor de behandeling van cellulitis biedt een plan om cellulitis te verminderen.

Instructies

Zet wekelijks een vinkje naast elk item hieronder.

  1. Cardiovasculaire training: Cardiovasculaire training is essentieel in elk cellulitisreductieplan. Het zal u helpen vet te verliezen en de bloedsomloop te verhogen, wat ook helpt bij het verminderen van cellulitis. U kunt slechts twee keer per dag cardiovasculaire oefeningen van 10 minuten doen om u op weg te helpen op het vetverbrandingspad. Zorg er wel voor dat je je hartslag hoog genoeg krijgt zodat je in de trainingszone bent. U kunt uw trainingsintensiteit volgen door u bewust te zijn van uw ademhalingsfrequentie. Je moet hard genoeg ademen zodat je niet kunt zingen, maar je moet genoeg adem hebben zodat je een gesprek kunt voeren. Probeer elke week zoveel mogelijk cardiovasculaire oefeningen in te passen.
  1. Zoek één ding in uw dieet dat u wegneemt of vervangt door een lagere of geen calorie-vervanging. Hier zijn enkele voorbeelden: -dieet frisdrank of water voor gewone frisdrank, -niet-calorische boterspray voor boter of margarine -mosterd vermengd met magere mayo in plaats van volle mayo voor een spread, -wortelsticks in plaats van chips voor een snack
  2. Houd rekening met uw budget en toegankelijkheid en verken enkele van de verschillende externe behandelingsopties. Dit kunnen actuele behandelingen, Endermologie, massage en Velasmooth zijn. Wanneer u een actuele behandeling kiest, is het een goed idee om de lijst met ingrediënten door te nemen om er zeker van te zijn dat u voor geen van hen allergisch bent. Velasmooth is de eerste cellulitisreductiebehandeling die door de FDA is goedgekeurd. Het is relatief nieuw, dus u moet mogelijk onderzoeken of het in uw regio beschikbaar is.
  3. Gebruik je geheime wapen, je geest en visualiseer je lichaam mooi en vrij van cellulitis. Dit klinkt misschien erg simplistisch, maar het werkt echt. Sluit je ogen en breng jezelf in een ontspannen gemoedstoestand. Verlaag uw ademhalingssnelheid. Concentreer je nu en stel je lichaam in afgezwakt zonder cellulitis. Als dit niet bij u past, gebruik dan visualisatie om uzelf voor te stellen terwijl u de stappen neemt om uw plan te implementeren om cellulitis te verminderen. Velen van ons hebben moeite om gedisciplineerd te blijven, dus misschien wil je deze ruimte gebruiken om jezelf te zien “oefenen” en goed eten. Probeer het eens.