Meteen naar de inhoud

Mesotherapie versus cellulitis voor een knock-out

cellulitis creme

In de strijd om er goed uit te zien, is er een cosmetische behandeling die enkele rondes doorloopt met cellulitis en kleine vetafzettingen. Mesotherapie slaat vet en verjongende huid uit bij mensen die het proberen. De kans is groot dat je er alles aan doet om cellulitis en kleine vetafzettingen weg te werken. Je kijkt naar wat je eet. Je gebruikt crèmes en lotions. Maar niets werkt, toch? Welnu, dat komt omdat cellulitis het zwaar treffende probleem is waarmee zowel mannen als vrouwen worden geconfronteerd. Het is een van de moeilijkste cosmetische problemen om van af te komen!

Gweneth Lowe is de moeder van twee kinderen. Ze zit nu ongeveer vijf jaar in de ring met vet. Ze traint drie keer per week een uur in de sportschool. Toch kon ze het vet in haar probleemgebied niet kwijtraken. Haar dijen. 10 sessies met mesotherapie hebben haar de opluchting gegeven waar ze voor heeft gewerkt. Lowe zegt: “Ik ben ongeveer tien centimeter van mijn heupen afgevallen. Mijn dijen zijn gekrompen. Ik heb een kledingmaat 6 en ben er dol op! “

Lowe kreeg haar gewicht en cellulitis na het krijgen van baby’s. Artsen zijn echter van mening dat cellulitis en kleine vetophopingen meer dan 90% van de vrouwen na de puberteit treffen. Wauw, ik wed dat je niet kunt geloven dat het zoveel mensen treft! We hebben geen nauwkeurige gegevens over het aantal mannen dat eraan lijdt. Mannen klagen er niet zoveel over als vrouwen. Cellulitis en kleine vetafzettingen worden gezien als een ‘damesprobleem’. Je vindt het extra vet meestal op de billen, heupen en benen. Mensen met overgewicht zijn niet de enigen die er last van hebben. Magere mensen kunnen ook cellulitis en kleine vetafzettingen hebben.

Je zult cellulitis zeker kennen als je het ziet. Het geeft het huidoppervlak een klonterig, vaak ingedeukt effect. Cellulitis ontstaat door het vasthouden van water in vetcellen. De vetcellen zijn omgeven door weefsel. Het weefsel hardt uit en vormt een sclerose. Het resultaat is het uiterlijk van kwark op de buitenste laag van de huid. En er ontstaan ​​vetafzettingen vanwege genetica. Het is niet jouw schuld dat je ze hebt. Mesotherapie helpt het vet kwijt te raken om uw lichaam te vormen waar het nodig is.

Steeds meer artsen zetten hun geld in voor mesotherapie als een levensvatbaar middel om cellulitis en overtollig vet te bestrijden. Mesotherapie wordt al jaren in Frankrijk gebruikt. Dr. Michel Pistor vond het uit in 1952. Maar de populariteit van behandelingen komt nu pas op de voorgrond als een veilige en effectieve cosmetische behandeling. En het wordt in tientallen landen gebruikt door duizenden getrainde beoefenaars.

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe mesotherapie precies werkt? Het is best makkelijk. Laten we eens kijken naar de procedure.

De behandelsessies duren slechts enkele minuten. Het kan echter zijn dat u in de loop van enkele weken meerdere injecties nodig heeft. Gelukkig is de naald die wordt gebruikt klein. Artsen schatten dat vier tot tien sessies voldoende zijn om uw vermogen om vet op te slaan te blokkeren en uw vermogen om het te verbranden te stimuleren. De medicijnen worden geïnjecteerd in de middelste laag van de huid, het mesoderm. Dat is waar mesotherapie zijn naam krijgt.

De medicijnen werken samen om vet sneller af te breken dan welke andere methode dan ook. Een gediplomeerde arts brengt medicatie en vitamines in de middelste laag van de huid met behulp van micro-injecties. Het geneesmiddel helpt het lichaam een ​​nieuwe vorm te geven. Een enkele mesotherapie-sessie kan wel $ 500 kosten vanwege de hoeveelheid medicijnen die wordt gebruikt. De behandeling maakt gebruik van medicijnen die vaak worden gebruikt voor astma en hoge bloeddruk.

Vitaminen en supplementen worden ook gebruikt om het vet te verdrijven. Twee medicijnen in het bijzonder zijn al goedgekeurd door de FDA voor gebruik in andere procedures. Een van de medicijnen is een astmamedicijn genaamd aminofylline. Een hartmedicijn genaamd Isopreteranol wordt ook op grote schaal gebruikt. Hier zijn twee andere veelgebruikte medicijnen die in uw systeem worden geïnjecteerd. Ze worden fosfatidylcholine en natriumdeoxycholaat genoemd.

Zoals ik al zei, moet u mogelijk minstens drie tot vijf sessies doorlopen voordat u resultaten ziet. Het aantal behandelingen hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst van de aandoening en de oorzaak van het probleem. Mesotherapie helpt het lichaam op vele manieren te verbeteren. Het verbetert de bloedtoevoer naar het gebied dat wordt behandeld. Het lost overtollige vetafzettingen op, verwijdert verhard weefsel en verbetert de lymfedrainage.

Nu u weet hoe mesotherapie werkt, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af hoe veilig het is? Het is veilig volgens de artsen en onderzoekers die erin hebben getraind. Sommige artsen maken zich echter zorgen over het brouwsel van medicijnen die samen worden gebruikt om de cellulitis en kleine vetafzettingen weg te eten. Sommigen zeggen dat de Food and Drug Administration alle medicijnen moet goedkeuren die samen worden gebruikt. Tot dusver zijn ze goedgekeurd voor afzonderlijk gebruik. En een arts heeft een vergunning om naar eigen goeddunken medicijnen te gebruiken.

Een tweede zorg is wat er met de vetzuren gebeurt als ze niet worden verbrand. Waar gaan ze naartoe? De ideale situatie is dat de vetzuren verbranden. Er kan echter een probleem ontstaan ​​als de vetzuren rechtstreeks in ander weefsel terechtkomen. Dit kan leiden tot schade in het andere weefsel, waardoor het risico op hart- en vaatziekten en diabetes toeneemt. Gelukkig is geen van deze zorgen gerezen ondanks honderden miljoenen behandelingen over de hele wereld. Geen wonder – voor mensen als Gweneth Lowe wegen de voordelen veel zwaarder dan de zorgen. Ze zegt: “Ik ben gewoon blij dat ik het overtollige vet kwijt ben. Ik eet goed. Ik zie mijn arts regelmatig voor controle. Ik ben blij met de resultaten. ” Dat zou jij ook kunnen zijn! Mesotherapie biedt u een haalbare optie als u cellulitis en kleine vetafzettingen wilt verwijderen.