Ga naar de inhoud

Mesotherapie: effectieve cellulitisbehandeling of slangenolie?

cellulitis creme

Mesotherapie wordt in Europa al meer dan tien jaar met succes toegepast en wordt nu een van de populairste nieuwe procedures voor cellulitisreductie die wordt aangevraagd in Amerikaanse medische centra en artsenpraktijken. Samen met zijn stijgende populariteit zijn er vragen gekomen over de bewezen effectiviteit en wetenschappelijke nauwkeurigheid die beweringen ondersteunt over het vermogen om vet te smelten en cellulitisafzettingen te verminderen.

Mesotherapie Cellulitisbehandeling omvat het gebruik van medicinale verbindingen die rechtstreeks in gelokaliseerde delen van de huid worden geïnjecteerd voor snelle opname in de dermislaag. Deze vrij nieuwe procedure is snel de nieuwste trend geworden om plaatselijke vetophopingen en cellulitis te elimineren. Sommige nieuwe onderzoeken suggereren dat het ook enkele voordelen tegen veroudering kan hebben.

Mesotherapie beweert te werken door kleine hoeveelheden van alle natuurlijke extracten van vitamines en andere farmaceutische middelen rechtstreeks in de dermis te brengen, die vervolgens de vetafzettingen die in de dermislaag vastzitten, die deel uitmaken van het cellulitisprobleem, wegsmelten. Het beweert ook dat het de bloedsomloop verbetert, verzwakt bindweefsel herstelt en de lymfedrainage verbetert.

Na een injectie met de mesotharapy-medicatie beweren beoefenaars dat uw lichaam het stimuleringsproces begint en zichzelf begint te genezen. Mesotherapie wordt meestal toegepast om gelokaliseerde delen van het lichaam te behandelen voor cellulitisbehandeling, maar het kan ook over het hele lichaam worden gebruikt voor algehele vetvermindering.

Mesotherapie is vrijwel pijnloos met weinig of geen andere bijwerkingen dan mogelijke blauwe plekken of zwellingen die gewoonlijk ongeveer een week aanhouden en verdwijnen. Uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken naar de effectiviteit van mesotherapie bij het verminderen van vet en cellulitis zijn beperkt in de gevestigde medische gemeenschap. Mesotherapie wordt al meer dan een decennium in Europese steden toegepast met over het algemeen positieve annecdotische resultaten en heeft ook een goede staat van dienst op het gebied van veiligheid gemeld.

Mesotherapie is een goed toegepaste procedure voor het verminderen van cellulitis die duizenden mensen elke dag kan helpen bij de behandeling van cellulitis en die de afgelopen tien jaar in de meeste Europese anti-aging huidverzorgingsklinieken als standaardprocedure is geaccepteerd. Deze hete nieuwe manier om cellulitis te behandelen kan goedkoper zijn dan andere, meer invasieve cosmetische cellulitisbehandelingen, en over het algemeen wordt het over het algemeen als vrij veilig beschouwd als het wordt uitgevoerd door bekwame artsen die de hoogste kwaliteit injecteerbare ingrediënten leveren.

De kosten voor mesotherapie zijn afhankelijk van de locatie of het gebied waar u woont en de kosten van de arts voor deze behandeling kunnen variëren. De meeste patiënten beginnen daadwerkelijk verbetering te zien met slechts een paar behandelingen. Zoals bij elke behandeling moet u uw gezondheidsdeskundigen raadplegen en niet bang zijn om second opinion te vragen.