Ga naar de inhoud

Hoe zich te ontdoen van cellulitis: 5 eenvoudige tips

cellulitis massage apparaat

Allereerst kun je cellulitis niet helemaal kwijtraken. Ik zeg dat niet om je te ontmoedigen, maar om je aan te moedigen. De reden is dat alle vrouwen het hebben, zelfs supermodellen! Dat klopt, zelfs de vrouw die Supermodels van gewone stervelingen maakt, Tyra Banks heeft toegegeven cellulitis te hebben.

Maak je echter geen zorgen. Hier zijn 5 eenvoudige tips die u kunt gebruiken om het glad te strijken.

Simpele tip # 1: door te trainen.

Je kunt het beste doen om cardiotraining te combineren met krachttraining om het te raken met een dubbele klap.

Rennen en traplopen zou een groot deel van je cardio moeten zijn om cellulitis te richten.

Wat betreft de krachttraining, je wilt spieren opbouwen in de gebieden die het meest zullen worden aangetast, zoals de billen, de dijen en de buik.

Squats, beenkrullen, sit-ups en reverse sit-ups zijn de beste keuze.

Simpele tip # 2: Je moet veel water drinken! Ongeveer 1-2 liter per dag om gifstoffen weg te spoelen die cellulitis kunnen veroorzaken.

Vetcellen omringen gifstoffen als een manier om je lichaam te beschermen. Een manier om de vetcellen rond de gifstoffen te verliezen, is natuurlijk door de gifstoffen te verliezen.

Ook gehydrateerd blijven is belangrijk voor het uiterlijk van de huid, houdt de spieren voller en spoelt natuurlijk het systeem door.

Simpele tip # 3: Body brushing helpt.

Het is heel simpel. De beste plaats om dit te doen is onder de douche, omdat je sowieso al naakt bent.

Je wilt cirkelvormige bewegingen naar boven naar het hart borstelen. Dit bevordert de bloedsomloop en de bloedstroom, plus een ontgiftend effect omdat het het lymfesysteem stimuleert.

Simpele tip # 4: Eet veel groene groenten zoals broccoli, wat geweldig is voor de-toxing.

Het is duidelijk dat hele boeken over voeding kunnen en zijn geschreven, dus ik kan het hier niet allemaal doornemen, maar het beste dieet voor cellulitis en vetreductie is een dieet dat voornamelijk bestaat uit groenten, vooral rauwe.

Oké, Tip 5 is niet zoooo eenvoudig.

Niet zo eenvoudig Tip # 5: na het proberen van lichaamsbeweging en een goed dieet zonder positieve resultaten bij het verliezen van cellulitis kuiltjes, is het laatste redmiddel door middel van liposuctie. Er zijn enkele crèmes met cafeïne erin die het uiterlijk van cellulitis kunnen maskeren, maar een operatie is meestal de laatste redmiddel.

Het nadeel is dat de kosten meestal minstens $ 5000 hoger zijn.

Bonustip # 6: word blij met jezelf zoals je bent. Lees zelfhulpboeken of ga naar een therapeut. Er is geen beter gevoel dan gelukkig te zijn met jezelf. Pak het geweldige boek “Psycho Cybernetics” en pas wat je leert toe om moordend zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Cellulitis is misschien wel het minste van uw problemen op grote schaal.