Ga naar de inhoud

De mythen over cellulitis verdrijven

cellulitis orbitae

Cellulitis komt alleen voor bij vrouwen met overgewicht.

Cellulitis ontstaat doordat de huid haar elasticiteit en stevigheid verliest. Hierdoor komen vloeistoffen en vetafzettingen in de onderste huidlagen terecht en is niet het gevolg van overgewicht.

Hoewel afvallen lichaamsvet kan verminderen, corrigeert of elimineert het cellulitis niet. Zelfs zeer slanke vrouwen kunnen cellulitis op hun dijen, billen en heupen hebben.

Cellulitis is erfelijk.

Cellulitis wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder uw genen, geslacht, de hoeveelheid vet op uw lichaam en de dikte van uw huid. Een dunnere huid en overtollig lichaamsvet maken cellulitis bijvoorbeeld beter zichtbaar.

Jonge vrouwen hebben nooit cellulitis.

Cellulitis kan zich al in de puberteit ontwikkelen, maar wordt niet gemakkelijk opgemerkt door de soepelheid van een jonge huid.

Cellulitis is een natuurlijk onderdeel van veroudering.

Hoewel het met de leeftijd kan verergeren, hoef je niet achterover te leunen en het te accepteren. Regelmatige lichaamsbeweging, het eten van een gezond dieet en het dagelijks gebruiken van een crème voor lichaamscontouren kan cellulitis zichtbaar verminderen. Een goede body contouring crème om te proberen is RoCŽ Retinol Body Contouring Triple Action, een klinisch bewezen formule die het uiterlijk van kuiltjes in slechts acht weken vermindert.

Cellulitis wordt niet erger.

Als u geen actie onderneemt tegen cellulitis, zal het na verloop van tijd erger worden, vooral omdat de huid zijn stevigheid en elasticiteit blijft verliezen.

Streng dieet zal cellulitis elimineren.

Op zichzelf kan een dieet cellulitis niet elimineren. Sterker nog, een streng dieet leidt uiteindelijk tot een verhoging van uw lichaamsvetpercentage, waardoor de toestand verslechtert.

Versteviging en versteviging zullen cellulitis elimineren.

Net als bij een dieet, zal lichaamsbeweging alleen cellulitis niet verwijderen. Om het uiterlijk van cellulitis zichtbaar te verminderen – dieet, lichaamsbeweging en het dagelijks gebruik van een crème voor lichaamscontouren zijn de sleutel.

Mannen hebben nooit cellulitis.

Mannen hebben meestal geen probleem met cellulitis omdat hun vetcellen anders zijn gevormd en vet anders wordt opgeslagen.

Sommige mannen kunnen echter cellulitis in hun nek of buik ontwikkelen.

Laat Cellulite u niet langer lastig vallen

Cellulitis zal bij de meeste mensen vaak een probleem vormen naarmate hun leeftijd toeneemt. Het is weten hoe het te verslaan dat de meeste mensen missen. Als u naar antwoorden op uw cellulitisprobleem verlangt, heeft u het juiste artikel gevonden. Dit artikel geeft veel tips om cellulitis te bestrijden.

Drinkwater is de sleutel om cellulitis kwijt te raken. Water helpt het te voorkomen in plaats van te genezen. Je huid wordt gehydrateerd. Door gehydrateerd te blijven, kan uw lichaam ook cellulitis veroorzakende gifstoffen uit uw lichaam verwijderen. Probeer dagelijks maar liefst zes glazen te drinken.

Het eten van het juiste voedsel is een geweldige manier om cellulitis kwijt te raken. Voedingsmiddelen met veel lecithine zijn ook geweldig om cellulitis te elimineren. Voedingsmiddelen die lecithine bevatten zijn eieren, appels, pinda’s, sla en spinazie. Vermijd voedsel met veel vet bij de bestrijding van cellulitis.

Probeer niet te gestrest te raken. Stress kan cellulitis veroorzaken. Als je gestrest raakt, stijgen je cortisolspiegels en dit kan leiden tot cellulitis. Probeer yoga te doen of te mediteren. Lange wandelingen maken is een andere optie. Begin iets te doen dat je ontspant; het is ook belangrijk om de juiste hoeveelheid slaap te krijgen.

Bouw je eigen crème met natuurlijke ingrediënten zoals koffiedik, bruine suiker en olijfolie. Vet je huid in, breng suiker aan en zet de koffie erop. Schrob het gebied en masseer het in voordat je het afspoelt met warm water. Deze mix hydrateert je en helpt afzettingen van cellulitis af te breken.

Accepteer het feit dat cellulitis niet noodzakelijk een idicatie is van een slechte gezondheid of gewichtsproblemen. De meerderheid van de vrouwen heeft een bepaalde hoeveelheid hardnekkige cellulitis. Zorg ervoor dat u zich niet onaantrekkelijk voelt voor iets dat de meeste vrouwen hebben.

Bruinen is een geweldige manier om cellulitis te verbergen. Hoewel bruinen de cellulitis niet zal verwijderen, zal het wel helpen om het minder op te merken. Omdat te veel zon gevaarlijk kan zijn, overweeg dan om een ​​zelfbruinende lotion te gebruiken. Wees voorzichtig met welk merk u koopt en de toepassingsmethode die u gebruikt.

Probeer een cellulitisbrekend serum. Het kan helpen het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Als het product dat u overweegt cafeïne bevat, kan dit u helpen om binnen twee weken een verschil te zien. Nivea is zo’n bedrijf met dit soort producten.

Breng veranderingen in levensstijl aan om cellulitis aan te pakken. Er zijn cosmetische en medicinale opties beschikbaar om cellulitis te behandelen, er is niet genoeg wetenschap om hun beweringen te staven. Eet gezond en wees actief zodat u de juiste hormoonspiegels heeft. Vermijd situaties die ervoor zorgen dat hormonen uit balans raken, zoals stress.

Vermijd roken. Roken beïnvloedt het vermogen van het lichaam om goed met gifstoffen om te gaan. Je huid zal niet zo elastisch zijn, wat leidt tot cellulitis. Zoek een manier om roken uit je leven te bannen om cellulitis te bestrijden en om je algehele gezondheid te verbeteren.

Hoewel er weinig te doen is om het lichaam van cellulitis te ontdoen, richt u zich in plaats daarvan op de huid. Je kunt de elasticiteit van je huid verbeteren door vitamines en hydratatie. Hierdoor ziet het er gladder uit. Omdat mannen een dikkere huid hebben, zijn ze minder vatbaar voor cellulitis in vergelijking met vrouwen.

Probeer de spieren op je benen, billen en dijen te versterken als je cellulitis wilt verminderen. Je zult oefeningen willen doen zoals lunges en squats, die beide helpen de huid strakker te maken. Trainen helpt ook om kracht toe te voegen en de gebieden slanker te maken.

Een ding dat u kunt doen, is uw lichaam volledig ontgiften. Uw hele lichaam heeft baat bij een grondige reiniging. Kies uit verschillende methoden voor ontgifting, zodat u kunt doen wat voor u het beste werkt. Wanneer u de gifstoffen spoelt, wordt uw lichaam hersteld in een efficiëntere staat.

Zorg ervoor dat u de juiste hoeveelheid essentiële vetzuren uit uw dieet haalt. Je denkt misschien dat je alle vetten moet vermijden, maar je hebt essentiële vetzuren nodig. Dit soort zuren zijn cruciaal om weefsel sterker te maken en cellulitis te verminderen. Zoek dus gezonde bronnen van essentiële vetzuren en geniet ervan.

Neem niet veel verzadigde vetten op in uw dieet. Verwijder boter en kaas uit uw dieet. Deze items zijn moeilijk verteerbaar. Ze zijn dikmakend en kunnen de bloedsomloop in het lichaam verminderen, wat naast cellulitis ook veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Het aanbrengen van een scrub gemaakt van koffie op je huid zal helpen bij het afbreken van cellen die vet bevatten die cellulitis kunnen veroorzaken. Gebruik warme koffiedik. Breng ze op je cellulitis aan met een washandje. Gebruik plasticfolie om de koffie op het gebied te houden terwijl het werkt. Laat het minimaal 10 minuten intrekken.

Het eten van eiwitrijk voedsel kan een effectief middel zijn om cellulitis te bestrijden. Eiwit bevordert het collageen en elastine van de huid. Beiden zijn belangrijk in de strijd tegen cellulitis. Eiwitrijk voedsel omvat magere melk, kalkoen, vis, noten en ander mager vlees.

Om cellulitis kwijt te raken en de bloedsomloop te verhogen, moet u uw huid elke dag droog borstelen. Dit is heel eenvoudig. Het eerste dat u nodig heeft, is een lichaamsborstel met natuurlijke haren. Begin met een droge huid en begin met borstelen aan de onderkant, ga dan omhoog naar de benen en dijen waar cellulitis het meest voorkomt. Borstel je hele lichaam en douche dan om alle droge huiddeeltjes op het huidoppervlak te verwijderen. Dit verhoogt de bloedcirculatie van uw huid en zorgt ervoor dat deze er beter uitziet.

Zoals je in dit artikel hebt gelezen, kan het nemen van de juiste stappen cellulitis van je lichaam afhouden. Zet deze geweldige tips aan het werk en u zult spoedig afscheid nemen van die cellulitis die u zo haat. Begin direct.