Ga naar de inhoud

Cellulitis smelten of liposuctie?

wat te doen tegen cellulitis benen

Leeft u met cellulitis? Je hebt ook niet, en liposuctie is niet de enige optie. Cellulitisverlagers zijn een levensvatbaar alternatief met minder pijn en kosten de lipo.

Dus wat is precies deze slechte cellulitis waar zo velen van ons aan lijden? Stop gewoon de kleine hoeveelheden vet die vast komen te zitten in zakken net onder het huidoppervlak. Omdat het vet zich dicht bij het oppervlak bevindt, creëert het het icky cottage cheese-uiterlijk waar we allemaal zo dol op zijn. Gelukkig ontwikkelt zich een hele markt rond een nieuw product, de Cellulite Reducer.

Het antwoord van de laatste decennia op cellulitis is liposuctie. Simpel gezegd zuigen ze het vet uit je, maar aangezien het een medische procedure is, zijn er risico’s aan verbonden. Risico’s verbonden aan liposuctie zijn:

Littekens, zwelling, infecties, contouronregelmatigheden en losse huid om er maar een paar te noemen.

Combineer de medische risico’s die gepaard gaan met de kosten van liposuctie en het zou geen moeilijke beslissing moeten zijn om een ​​goede cellulitisverkleiner te proberen voordat je onder het mes gaat. Het is een veiliger alternatief en veel goedkoper.

Dus hoe werkt een cellulitisverkleiner? Als het het vet niet uit de probleemgebieden trekt, hoe werkt het dan van buitenaf op hen in?

Het eerste is dat er enkele op pillen gebaseerde producten zijn die u kunt gebruiken als een cellulitisverkleiner. Het is niet echt de beste manier om cellulitis te genezen, omdat het bloed niet goed loopt in de gebieden waar cellulitis bestaat. Met een lage bloedstroom is het moeilijk om de actieve ingrediënten naar het gebied te krijgen om de cellulitis te verminderen. Maar misschien denkt u dat het net zo moeilijk is om het cellulitisprobleem van buitenaf op te lossen.

Niet waar, veel cellulitisverlagers die op crème gebaseerde producten zijn, worden een of twee keer per dag op het aangetaste gebied aangebracht, maar ze gebruiken actieve ingrediënten om het vet onder de huid te doen krimpen. Door de vetcellen te verkleinen, wordt de huid strakker en gehydrateerd.

Het is logischer om een ​​cellulitisverkleiner eens te proberen. Natuurlijk werken de producten. De meeste bedrijven hebben veel getuigenissen op hun site over succesvolle klanten, maar deze producten hebben ook geen medische risico’s en zullen uw portemonnee niet zo erg schaden. In slechts 2 weken zullen sommige producten een verbetering laten zien, maar u moet zich wel inzetten voor het systeem.

Onthoud dat er ’s nachts niets gebeurt, u moet de productinstructies volgen en ervoor zorgen dat u de cellulitisverkleiner de tijd geeft om zijn werk te doen. Veel producten bieden een gratis proefperiode of geld-terug-garantie. U moet hiervan profiteren om de verschillende producten op de markt te testen en als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug. Het is een competitieve markt en er zijn veel cellulitisverlagers om uit te kiezen, ze willen allemaal uw bedrijf, dus leer uzelf, ga erop uit en verwijder cellulitis!