Ga naar de inhoud

Cellulite behandelmethoden

cellulitis erysipelas

Er zijn maar heel weinig mensen die cellulitisvrije lichamen hebben en voor sommigen die wel cellulitis hebben, kunnen ze het goed verbergen. Er zijn echter veel mensen die niet tevreden zijn met hun lichaamsbeeld en daar iets aan willen doen. Natuurlijk wil iedereen de perfecte wonderkuur kunnen vinden, een die pijnvrij is, snel is en al dat lelijke cellulitis verwijdert.

Een dergelijke remedie bestaat niet echt, maar er zijn manieren om een ​​deel van het probleem te verlichten. Met nieuwe technologie en uitgebreid onderzoek zijn er vandaag nieuwe producten en procedures beschikbaar die kunnen helpen het uiterlijk van cellulitis te verminderen, de huidskleur te verbeteren en u mogelijk ook een paar centimeter te laten verdwijnen.

De eerste beschikbare cellulitisbehandeling wordt geavanceerde keymodule endermologie genoemd. AKE wordt beschouwd als een behandeling tegen cellulitis en zal vermoedelijk helpen om je huid glad te maken en je een slanker figuur geven.

Tijdens deze cellulitisbehandeling krijgt u speciale, rekbare, katoenen kleding om te dragen. Nadat je het hebt aangebracht, worden cilindrische rollen op je huid geplaatst en voorzichtig over je lichaam gerold. Het wordt niet beschouwd als een pijnlijke behandeling, er wordt zelfs gezegd dat het zuigeffect eigenlijk aanvoelt als een heerlijke massage.

Het idee van AKE is dat het proces helpt om het bindweefsel van je huid te herstructureren, terwijl het je bloed- en lymfecirculatie stimuleert en helpt om gifstoffen te verwijderen. Er wordt ook gezegd dat het het normale proces van uw lichaam activeert om overtollig vet te verwijderen om uw huid te versterken, verstevigen en glad te maken.

Het proces is goedkoop en er worden meestal maandelijkse sessies aanbevolen om de resultaten te behouden.

De volgende cellulitisbehandeling wordt vacunaut of vacuümtherapie genoemd. Dit proces, ontwikkeld door een sportwetenschapper in Oostenrijk, belooft zogenaamd je te ontdoen van het overtollige vet rond je buik dat bekend staat als een reservewiel. Het beweert ook dat het het enige proces ter wereld is dat in staat is om een ​​zeer effectieve en vrijwel moeiteloze buiktraining te bereiken.

Tijdens deze behandeling moet u een pak dragen dat speciaal voor de procedure is ontworpen, terwijl u 30 minuten op een loopband loopt. De machine wordt bestuurd door geautomatiseerde pompen die de interne druk veranderen en uw bloed rechtstreeks naar het vetweefsel rond uw maag dwingen.

Het bloed absorbeert het vet dat je maag omgeeft en gebruikt het om je spieren kracht te geven. Bovendien wordt dit met vet verrijkte bloed steeds opnieuw naar uw werkende spieren verplaatst.

Het nadeel van deze procedure is dat iedereen met medische aandoeningen zoals die die verband houden met het hart, de bloedsomloop of de stofwisseling, deze machine niet kunnen gebruiken. Het duurt ook enkele maanden om een ​​verbetering te zien en het werkt het beste als het samen met een gezond dieet wordt gebruikt.

De laatste van de cellulitisbehandelingen is de ionithermische lichaamsbehandeling. Dit proces beweert perfect te zijn voor iedereen die met succes is afgevallen, maar toch helpt bij het versterken en verstevigen.

Tijdens deze behandeling krijg je een bodyscrub en een drukpuntmassage. Elk gebied dat moet worden behandeld, wordt bedekt met thermische klei, evenals essentiële oliën en pads die een ritmische elektrische puls afgeven.

IBT zal de gebieden bewerken door een zachte actie te gebruiken, combineert faradische en galvanische stimuli, terwijl ook de thermische klei en natuurlijke ingrediënten worden gebruikt die biologisch actief zijn.

Deze behandeling beweert het verlies van centimeters, vetvermindering en ook het verstevigen en versterken van uw lichaam te bevorderen.

Cellulitisbehandeling van het nieuwe tijdperk

Ben je klaar voor de nieuwste techniek voor cellulitisbehandeling? Dit is iets waar de mooie Jane Jetson op zijn zachtst gezegd enorm trots op zou zijn.

Als je hebt gewacht op de snelle oplossing van cellulitisbehandeling, lijkt het erop dat je tijd is aangekomen, mijn vriend.

Het lijkt erop dat het zo snel en gemakkelijk is om je ogen in top 20/20 vorm te krijgen, het is net zo gemakkelijk met de nieuwe techniek van laserchirurgie voor het verwijderen van cellulitis.

Ja mevrouw, hoe blij bent u dit glorieuze nieuws te horen?

Bovendien zal de “FEL”, of vrije-elektronenlaser, de komende jaren zeer waarschijnlijk ook worden gebruikt om acne weg te blazen.

Dit is wat er tot nu toe gebeurt. De FEL-balk kan heel specifiek worden geproduceerd om vetweefsel te verwarmen en af ​​te breken, zonder ander lichaamsweefsel te beschadigen.

In een artikel in The Times (Online) van Sam Lister stond het goede nieuws over de nieuwe behandeling van cellulitis als volgt:

“Met behulp van de FEL, die veel krachtiger is dan een conventionele laser, konden de wetenschappers geselecteerde lasergolflengten kiezen die het vet konden opwarmen, dat vervolgens werd afgebroken en door het lichaam werd uitgescheiden”.

Een ander groot voordeel is wanneer de techniek wordt gebruikt om tandplak in de slagaders af te breken. In feite is de verwijdering van cellulitis

kan het secundaire voordeel zijn in het grotere plan van dit alles, denk je niet.

Voordat je echter opgewonden raakt, lijkt het erop dat deze behandeling de lokale winkelcentra nog niet zal bereiken. Het wordt met succes getest op varkensvet (eigenlijk geen slechte plek om te beginnen).

Maar maak je geen zorgen. Er is nog veel dat u kunt doen om zelf cellulitis te behandelen. Niet zo eenvoudig als wegvegen, maar hey, je waardeert meer waar je eigenlijk voor moet werken.

Behandelingsopties voor cellulitis

Cellulitis is vet dat wordt gevangen tussen banden van bindweefsel direct onder de huid, wat bij de meeste vrouwen een klonterige, hobbelige sinaasappelschil-uitstraling geeft, meestal op de heupen, dijen en achterkant. Hoewel niet levensbedreigend, is het lelijk, onooglijk en beschamend als jij degene bent die het heeft.

Omdat cellulitis voornamelijk wordt veroorzaakt door vet, is het verminderen van het vetgehalte in het lichaam door een calorietekort te creëren, hetzij door minder te eten of te sporten, de eerste stap om cellulitis te verminderen. Dieet en lichaamsbeweging geven vrouwen (en sommige mannen) echter niet altijd de resultaten die ze zoeken. Dit is waar behandelingsopties binnenkomen.

Cellulitis bevindt zich direct onder de huid en daarom omvatten veel behandelingsopties: het behandelen van het vet, het ontspannen van de banden van bindweefsel en een goede huidverzorging. Het behandelen van het vet omvat zowel aërobe als anaërobe (spierconditionering) oefeningen en een goed dieet met enkele calorische beperkingen zoals hierboven vermeld.

Er zijn twee behandelingen waarvan wordt beweerd dat ze cellulitis minimaliseren door de banden van bindweefsel te ontspannen die het vet “vasthouden”. De ene heet Endermologie en de andere heet VelaSmooth. Endermologie wordt meestal uitgevoerd in het kantoor van een plastisch chirurg of cosmetisch dermatoloog. Het maakt gebruik van een gemotoriseerd apparaat dat 2 verstelbare zuigrollen heeft die een soepele en gereguleerde mobilisatie van diep weefsel creëren. Om effectief te zijn, moet de cliënt meerdere opeenvolgende behandelingen ondergaan en vervolgens de onderhoudsbehandelingen opvolgen. De resultaten zijn vaak wat snel zichtbaar, maar zijn tijdelijk als er geen onderhoud wordt uitgevoerd.

VelaSmooth is de nieuwste technologie op het gebied van cellulitisbehandelingen. Het gebruikt zowel infrarood rood licht als radiofrequentiegolven om de banden van bindweefsel die vet vasthouden op te vangen en het hobbelig te laten lijken. Het is niet-invasief en moet gedurende 5 weken twee keer per week worden gedaan en vervolgens maandelijks. De eerste resultaten van VelaSmooth zijn veelbelovend.

Een goede huidverzorging in de gebieden met cellulitis kan het uiterlijk verminderen. Er zijn een aantal crèmes, gels en lotions voor cellulitis die tijdelijk in verschillende mate werken. Het is belangrijk om deze actuele behandelingen te gebruiken zoals aangegeven. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de crème of gel goed wordt gemasseerd om de bloedsomloop te stimuleren. Sommige van deze producten werken beter dan andere, dus het is een kwestie van vallen en opstaan ​​en van persistentie voor actuele behandelingen om effectief te werken.