Ga naar de inhoud

Alternatieven voor vermindering van cellulitis

orbitale cellulitis

Zijn er alternatieven voor het verminderen van cellulitis? Met uitzondering van liposuctie wordt over het algemeen beschouwd als cosmetische chirurgie. Om deze reden wordt liposuctie niet medisch noodzakelijk geacht.

Hierdoor is de beslissing aan u of u al dan niet een liposuctieprocedure wilt ondergaan. U kunt besluiten dat het niet geschikt voor u is. En u kunt die beslissing nemen tot het punt dat u de procedure daadwerkelijk heeft.

Liposuctie-alternatieven

 • Oefening.
 • Accepteer je lichaam en uiterlijk zoals het is.
 • Verander het dieet om overtollig lichaamsvet te verliezen.
 • Gebruik kleding of make-up om lichaams- of gezichtskenmerken te bagatelliseren of te benadrukken.
 • Probeer enkele van de andere methoden, zoals topicals of lichaamspakking.

Welke methode u ook kiest voor het verminderen van cellulitis, zorg ervoor dat u uw due diligence hebt gedaan en de meest geschikte methode hebt gekozen met het minste risico om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Er is echt geen alternatief voor goede, ouderwetse, gezonde voeding en beweging. De beproefde methoden werken:

 1. Let op uw dieet.
 2. Voeg vers en natuurlijk voedsel toe aan uw dieet.
 3. Zorg voor voldoende vezels.
 4. Vermijd vetrijk voedsel.
 5. Drink veel water om uitdroging te voorkomen.
 6. Beperk de consumptie van cafeïne en alcohol
 7. Stop of stop met roken.
 8. Krijg voldoende beweging.
 9. Vermijd medicijnen die niet nodig zijn voor gezondheid en welzijn.

U kunt uw lichaam van overtollige gifstoffen ontdoen en een algemene gezondheidstoestand bevorderen door een regime van goede gezondheid, voeding en lichaamsbeweging te volgen dat optimaal is voor het volgen van elk programma voor het omgaan met cellulitis.

Opdrachten

Cellulitisoefeningen, die u helpen cellulitis kwijt te raken, zijn krachttraining en cardiovasculaire oefeningen. Deze twee oefeningen samen zullen u veel helpen bij het verminderen van cellulitis.

Cardiovasculaire oefeningen zijn wandelen, joggen en zwemmen. Waar gewichtstraining oefeningen eenvoudig tot complex zijn, waaronder squats, lunges, leg presses, leg curls, etc. Samen met deze cellulite-oefeningen zal een massage van vijf minuten en het drinken van veel water de bloedstroom verhogen, wat cellulitis inderdaad vermindert.

Wandelen

Lopen is een ongelooflijke oefening, die op veel manieren nuttig is. Lopen zet het lichaam in continue ritmische beweging en komt de meeste delen van het lichaam ten goede. Niet alleen de voeten en benen maar ook de nekspieren, schouders, rug, buik en armen zet je in beweging.

Joggen

Dit is weer een geweldige oefening, die op veel manieren nuttig is. Het lichaam als geheel zal baat hebben bij joggen door het cardiovasculaire systeem te versterken, de bloedcirculatie te verbeteren, spieren te versterken en dus een oefening te helpen om cellulitis kwijt te raken.

Zwemmen

Zwemmen is een geweldige bezigheid. Het geeft je hele lichaam een ​​kleur terwijl het een uitstekende cardiovasculaire training biedt; het versterkt je hartspier en verbetert de zuurstoftoevoer naar de spieren. Zwemmen is ook een ontspannende bezigheid.

Gewichtstraining

Gewichtstrainingoefeningen om cellulitis kwijt te raken, kunnen variëren van eenvoudig tot complex. Oefeningen zoals squats en lunges zijn gemakkelijk thuis te doen, omdat ze gewoon het gewicht van je eigen lichaam gebruiken. Vrije gewichten kunnen worden gebruikt in de sportschool of worden gekocht voor thuisgebruik en kunnen worden verwerkt in oefeningen zoals squats.

U kunt verschillende krachttrainingsmachines vinden in sportscholen en gezondheidsclubs die ingebouwde gewichtssystemen hebben en een scala aan verschillende oefeningen bieden, zoals legpressen en beenkrullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *