Ga naar de inhoud

Als u de antwoorden over cellulitis wilt, lees dan dit artikel

behandeling cellulitis

Er wordt over gediscussieerd dat cellulitis verwoestend kan zijn voor het zelfbeeld als je het hebt. Veel mensen hebben gewoon niet de juiste informatie om resultaten te behalen. Mensen met cellulitis moeten het onderstaande advies lezen en er hun voordeel mee doen.

Cardio-oefeningen kunnen helpen. Werk de gebieden uit waar u de meeste cellulitis ziet en u zou verbeteringen moeten zien. Activiteiten zoals fietsen en hardlopen helpen je billen, dijen en heupen van lelijke cellulitis te ontdoen.

Regelmatig gebruik van vocht inbrengende lotion wordt aanbevolen. Het is ideaal om de huid goed gehydrateerd te houden met een vocht inbrengende crème. Het kan ook helpen bij het bestrijden van cellulitis. Masseer zachtjes gebieden die u problemen bezorgen. De masserende beweging kan cellulitis verminderen door de vetafzettingen onder de huid af te breken.

Plastische chirurgie is een manier waarop veel mensen ervoor kiezen om cellulitis kwijt te raken, maar dit mag alleen als laatste redmiddel worden gebruikt. Het is gevaarlijk en er zijn veel veiligere manieren om het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Overweeg alleen chirurgische opties nadat u alle andere methoden tevergeefs hebt geprobeerd.

Eet voedsel dat gezonde oliën bevat en blijf altijd gehydrateerd. Waarom kan u hiervan profiteren? Gehydrateerde lichamen vertonen niet zoveel kuiltjes door cellulitis. Met de juiste hydratatie, ziet de huid er voller en minder kuiltjes uit. Dit is een eenvoudige manier om met cellulitis om te gaan.

Het is moeilijk te geloven, maar je kunt cellulitis verminderen door stress te verminderen. Wanneer je super gestrest raakt, laat je een hormoon dat bekend staat als Cortisol in je lichaam los. Dit hormoon kan de vetopslag in je lichaam verhogen. Meditatie en yoga kunnen geweldig zijn om stress te elimineren.

Probeer een natuurlijke anti-cellulitiscrème te maken met bruine suiker, koffiedik en olijfolie. Smeer eerst je huid in en breng dan de suiker en koffie erop aan. Masseer het mengsel een beetje in je huid en spoel het daarna af met warm water. Dit houdt de huid gehydrateerd en helpt cellulitis te voorkomen.

Haal zoveel mogelijk stress uit je leven. Stress kan de balans van hormonen in je lichaam veranderen, of je het nu beseft of niet. De chemische veranderingen die door stress worden veroorzaakt, kunnen ervoor zorgen dat je lichaam vet opbouwt in plaats van het op natuurlijke wijze af te geven. Uw hele leven ontstressen zal leiden tot een trimmer en u slanker maken.

Een goede manier om het uiterlijk van cellulitis te verminderen, is door te looien. Hoewel cellulitis hierdoor niet verdwijnt, wordt het minder zichtbaar voor het oog. Blootstelling aan de zon is iets dat u wilt vermijden. Wees voorzichtig met welke merken je gebruikt en hoe je ze toepast.

Zoek naar een serum met cellulitisvernietigende eigenschappen. Als het product dat u overweegt cafeïne bevat, kan dit u helpen om binnen twee weken een verschil te zien. Een van die bedrijven die cellulitis verlagende producten produceert, is Nivea.

Niet roken. Roken vermindert uw vermogen om gifstoffen te bestrijden. Je huid zal niet zo elastisch zijn, wat leidt tot cellulitis. Als roken al een gewoonte van je is, probeer dan je deelname zoveel mogelijk te beperken.

Zorg ervoor dat je regelmatig cardio-oefeningen doet. Workouts met weinig impact zullen de oorlog tegen cellulitis niet winnen. Sessies met een hoge impact zullen echter helpen. Deze helpen problematische gebieden te versterken en overtollig vet te verbranden.

Als cellulitis een probleem is geworden, kunt u overwegen om tafelzout te verminderen of op te geven. Zout is verantwoordelijk voor het vasthouden van water en te veel zout kan helpen bij de opbouw van cellulitis. Verminder de hoeveelheid natrium in het voedsel dat u eet. Dat kan beter voor je zijn en ook beter smaken.

Verminder het uiterlijk van cellulitis met een kleurtje. Net als veel andere dingen is cellulitis minder zichtbaar als de huid donkerder is. Of je nu een zonnebrandlotion of spray gebruikt, scrub de huid eerst met een bodyscrub om het huidoppervlak glad te maken.

Volg een uitgebreid detoxplan. Een grondige reiniging en ontgiften doet wonderen voor je lichaam. Er zijn veel reinigingsmethoden beschikbaar, dus u hoeft alleen maar uit te zoeken welke voor u geschikt is. Door de opgebouwde gifstoffen in uw lichaam te spoelen, wordt het teruggebracht in een toestand waarin het effectiever werkt.

Eet geen koolhydraten vlak voor het sporten. Als u dit doet, kan het voor uw lichaam moeilijk worden om vetten af ​​te geven terwijl u aan het trainen bent. Dit kan de behandeling van cellulitis negatief beïnvloeden. Eet koolhydraten binnen 10 minuten na je trainingsroutine.

Eet een dieet met veel essentiële vetzuren. Je denkt misschien dat je alle vetten moet vermijden, maar je hebt essentiële vetzuren nodig. Dergelijke vetzuren zijn eigenlijk essentieel voor het behoud van bindweefsels die nodig zijn om cellulitis te verminderen. Maak er dus een punt van om gezonde bronnen van dit soort vetzuren te eten.

Vetcellen kunnen cellulitis veroorzaken, maar je kunt ze afbreken door een koffiescrub op je huid te gebruiken. Elk deel van je lichaam dat cellulitis heeft, heeft koffiedik nodig met een warm washandje. Wikkel het gebied in met plasticfolie om het terrein warm en werkend te houden. Haal na ongeveer tien minuten de wikkel eraf.

Laad eiwitten in uw dieet als u cellulitis in uw lichaam wilt verminderen. Eiwit helpt de opbouw van collageen en elastine in je lichaam. Dit vermindert de impact van cellulitis. Eet overdag veel kalkoen, tonijn en kip.

Niemand wil omgaan met de emotionele en fysieke impact van cellulitis. Je voelt je beschaamd en lelijk. Hopelijk kan het bovenstaande artikel patiënten helpen om cellulitis te overwinnen.